Simona Halep, apariție de senzație la plajă. Ținuta pe care a ales-o sportiva FOTO

Simona Halep, apariție de senzație la plajă. Ținuta pe care a ales-o sportiva FOTO

Simona Halep (31 de ani) se află în continuare la Dubai, unde îmbină antrenamentele cu distracția. Suspendată din circuitul profesionist, românca a mers marți la plajă, purtând un outfit alcătuit din pantaloni scurți și maiou.

Simona Halep așteaptă decizia tribunalului în cazul de dopaj. Foto EPA EFE

Chiar dacă se află într-un impas al carierei, Simona Halep este susținută încă de sponssorul Nike, astfel că nu se ferește să poarte articolele vestimentare ale producătorului american.

Asta deși în precedentul caz de amploare în care o jucătoare cu care avea contract a fost prinsă dopată - Maria Sharapova, Nike a ales să suspende înțelegerea. După ce rusoaica folosise meldonium, în anul 2016, o serie de parteneri comerciali precum Tag Heuer, Porsche și Nike au anunțat că vor suspenda sau vor pune capăt contractelor lor de parteneriat cu „Masha”. În cazul româncei, sponsorul a ales să meargă mai departe împreună.

Simona Halep, pe plajele din Dubai. Foto Instagram

Simona Halep, pe plajele din Dubai. Foto Instagram

Nu se află pe tabloul principal la Dubai

După ce a ratat Australian Open și Doha, din cauza suspendării, Simona Halep nu se va afla nici pe taboul turneului de la Dubai, oraș care va găzdui cel mai important turneu de tenis de luna viitoare. Organizatorii au anunțat lista jucătoarelor acceptate pe tabloul principal, iar Simona, logic, nu se află printre acestea. Chiar dacă i-ar putea fi ridicată suspendarea până la startul acestuia. Simona a fost numită ambasadoarea companiei Dubai Duty Free în anul 2018, firmă care se află printre sponsorii principali ai turneului, scrie ProSport.

Românca pare detașată de scandalul în care e implicată. Foto Instagram

Românca pare detașată de scandalul în care e implicată. Foto Instagram

Toate jucătoarele din Top 10 WTA vor juca la turneul de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 780.637 de dolari. Halep va pierde atât bani, cât și puncte valoroase din cauza neparticipării.

Simo, cu o apariție curajoasă la piscina. Foto Instagram

Simo, cu o apariție curajoasă la piscina. Foto Instagram

Simona Halep se află la Dubai alături de staff-ul ei, format din trei colaboratori. Printre ei este și chipeșul Fabien Cosmao, cu care fanii jucătoarei noastre speră să înceapă o relație. Ei îi transmit Simonei numeroase mesaje pe rețelele sociale prin care o îndeamnă să facă un pas în acest sens. Deși cei doi au doar o relație profesională , românca postează în ultima vreme fotografii mai îndrăznețe față de cele cu care îi obișnuise mai demult.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate