Simona Halep, "fericită" că a putut câștiga în două seturi

Simona Halep, "fericită" că a putut câștiga în două seturi

Românca Simona Halep, cap de serie N.5, a estimat că a "jucat un tenis bun" în fața olandezei Kiki Bertens și este "fericită" că a putut câștiga în două seturi, calificându-se în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, informează Reuters. 

*Simona Halep s-a calificat în optimi la Wimbledon

Singura dată când Halep a mai obținut trei victorii consecutive la All England Club, ea a ajuns în semifinale, în 2014, notează Reuters, care crede că există semne bune pentru româncă.

"Sunt cu adevărat încântată că voi juca în optimi", a declarat Halep. "A fost extraordinar azi, am jucat un tenis bun și sunt fericită că am putut câștiga în două seturi. Am simțit fiecare minge. Mi-am simțit picioarele. Terenul a fost în stare foarte bună și mi-a plăcut cu adevărat că a fost acoperit", a spus românca.

"Meciul acesta a fost important pentru mine. A fost o mare provocare. Știam că Bertens e în formă. A reușit lucruri frumoase la Roland Garros, așa că avea mare încredere în ea înaintea acestui meci", a adăugat Halep, care pierduse singura confruntare de până acum cu olandeza în circuitul WTA.

Halep poate fi mulțumită de ce a realizat săptămâna aceasta, după ce a renunțat la turneul de la Birmingham din cauza unor dureri la tendoanele lui Ahile.

"Pot să spun că acum mă simt bine", a afirmat jucătoarea, care în acest an nu a pierdut niciun set la Wimbledon. "Uneori nu știu ce se întâmplă cu tendoanele lui Ahile, dar azi am fost la capacitate maximă și sper că la fel va fi la meciul următor", a continuat ea.

În optimi, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre franțuzoaica Alize Cornet și americanca Madison Keys, cap de serie numărul 9. Cornet are 3-1 în meciurile cu Halep, iar Keys și Simona sunt la egalitate, 1-1.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro