Simona Halep îi răspunde Serenei Williams: „Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”

Simona Halep îi răspunde Serenei Williams: „Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”

​Serena Williams a scris un mesaj misterios după ce ITIA a suspendat-o 4 ani pe Simona Halep pentru dopaj, iar răspunsul româncei a venit după câteva zile.

Simona Halep, răspuns pentru Serena Williams: „Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”

Într-un interviu pentru Front Office Sports , Simona Halep le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o în ultimele zilei (Serena Williams, Nicole Gibbs, Eugenie Bouchard, Danielle Collins etc).

„Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut” - Simona Halep.

Mesajul Serenei a fost unul scurt și enigmatic: „8 este un număr mai bun”. Imediat, pe rețelele sociale au apărut tot felul de interpretări după postarea misterioasă a americancei.

Fanii tenisului s-au întrecut în supoziții, iar mulți dintre ei sunt de părere că Serena face aluzie la finala pierdută categoric la Wimbledon (în 2019, scor 2-6, 2-6) împotriva Simonei Halep. Dacă s-ar fi impus în ultimul act de la All England Club, americanca ar fi ajuns la 8 titluri pe iarba londoneză.

Cu ajutorul acelui titlu, Williams ar fi ajuns la un total de 24, egalând-o astfel pe legendara Margaret Court. A fost, de altfel, marea obsesie a Serenei în ultima parte a carierei: să fie cel puțin egala lui Court în cel mai important clasament din tenisul de câmp - cel al titlurilor majore.

Alți internauți au fost de părere că Serena ar fi sugerat că 8 ani de suspendare ar fi fost mai indicați decât cei 4 pe care Simona i-a primit din partea tribunalului independent Sport Resolutions.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...