Simona Halep, lăudată de antrenorul Serenei Williams

Simona Halep, lăudată de antrenorul Serenei Williams

Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei Serena Williams, numărul unu în tenisul feminin mondial, a avut cuvinte de laudă pentru românca Simon Halep, după ce semifinala de la Miami, câștigată joi de americancă în trei seturi, cu 6-2, 4-6, 7-5. ''Simona progresează rapid și are o echipa extraordinară în jurul ei'', a afirmat Mouratoglou pe contul său de Twitter, într-un mesaj adresat australianului Darren Cahill, unul dintre consilierii Simonei. ''Vor mai juca una împotriva alteia de multe ori în viitor'', a mai scris Mouratoglou, care este și iubitul Serenei.

Cahill îi adresase anterior un ''tweet'' lui Mouratoglou, imediat după victoria Serenei: ''@pmouratoglou tu-2 eu-0. Bine jucat amice. SW (Serena Williams. n. red.) este extraordinară''.

Mouratoglou a scris și un ''tweet'' adresat Serenei: ''Abilitatea de a câștiga în atât de multe situații și scenarii. Mândru de tine''.

Campioana americană (33 ani), câștigătoare a 19 titluri de Mare Șlem în cariera sa, s-a impus după două ore și 8 minute în fața Simonei Halep (23 ani), numărul trei mondial, ultima înfrângere a Serenei fiind înregistrată chiar în fața jucătoarei constănțene, în toamnă, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Williams a învins-o de atunci de două ori pe Simona, în finală la Singapore și în semifinale la Miami. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Explicațiile unui psiholog privind riscurile dormitului în paturi separate în cuplu

2 Arheologii cred că ceea ce au găsit până acum reprezintă doar „vârful unui vast iceberg artistic antic”

3 Doamna Lasconi, ultima „haltă” a USR înaintea deraierii definitive, pentru că nu va mai intra în Parlament...

4 Are dreptate Adrian Năstase când spune că Udrea face pușcărie în locul lui Băsescu?

5 „Ne-au trimis ca pe animale la tăiere. Nu știu dacă mai scap”