Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial și principală favorită, s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, la Arenele BNR, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorită.

În fața unei adversare tenace și în prezența unor rafale de vânt care au influențat jocul, nivelând valorile, Simona Halep a evoluat cu multă siguranță, adjudecându-și break-urile exact în momentele potrivite pentru a se putea desprinde în fiecare din cele două seturi.

La final, Simona a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a se impune, dar experiența superioară și-a spus cuvântul, încheind meciul într-o oră și 12 minute.

În semifinale, Halep va juca împotriva americancei Vania King, nr. 144 mondial, învingătoare vineri în fața franțuzoaicei Pauline Parmentier cu 6-3, 6-1.

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un cec de 11.300 de dolari și 110 puncte WTA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...