Simona Halep s-a înscris la competiția de la București

Simona Halep s-a înscris la competiția de la București

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat, pentru AGERPRES, că Simona Halep va participa la turneul feminin, din această vară, de la București.

''Am vorbit cu Simona Halep, ea s-a înscris în competiția de la București, își dorește să joace foarte mult. A spus că doar în cazul în care va fi accidentată nu va participa la București. Altfel, își dorește și va veni să joace turneul nostru. Cu toate că este o competiție care pe ea nu o ajută în clasamentul WTA'', a spus George Cosac.

În continuare, el a precizat: ''Turneul de internațional de fete se va juca anul acesta tot la Arenele BNR, vom construi un teren central așa cum a construit și echipa domnului Ion Țiriac. De aici decurg niște costuri suplimentare. Sigur că ne pare foarte rău că nu putem beneficia de o arenă sportivă pe măsura competiției găzduite de România. Este o nereușită a echipelor care înseamnă Primărie, consiliu local, sau cine răspunde de aceste obiective. Noi ne străduim să aducem în țara cele mai importante competiții, dar iată că nu avem unde să le desfășurăm. Din păcate, pentru România este un mare minus''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro