Simona Halep și-a construit două vile și la Snagov

Simona Halep și-a construit două vile și la Snagov

Simona Halep pare decisă să nu mai stea prin ”străini”, ci doar în locuinţele ei. Drept urmare, ea şi-a construit, în ultimul an, nu una, ci trei case, dintre care două pe aceeaşi stradă, în afara Bucureştiului. Acolo şi-a făcut şi un teren de tenis pe care se poate antrena liniştită pentru a-şi îndeplini visul olimpic, scrie Click.ro .

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep a stat aproape toată viaţa în deplasări, aşa că acum pare hotărâtă ca măcar atunci când este în ţară să stea în propria ei casă. În primii ani ai carierei, locuia într-un apartament de lângă terenurile aflate la Centrul Naţional de Tenis de lângă Arena Naţională din Capitală, iar de 7 ani, de când a ”explodat” în tenisul mare, a fost găzduită de complexul ”Stejarii” deţinut de Ion Ţiriac în Bucureşti. Chiar dacă acolo avea totul la îndemână şi era privită ca o vedetă ce este, Simona a decis că este timpul pentru o schimbare.
Casele sunt înconjurate de camere de filmat

Drept urmare, anul trecut şi-a achiziţionat o superbă vilă în cartierul bucureştean Primăverii, pe care a renovat-o şi care e gata de primit noii stăpâni. Numai că o jucătoare de talia ei are nevoie de multe ore petrecute la antrenament, nu în trafic, aşa că sportiva a luat decizia de a-şi construi propriul teren de tenis, dar undeva în afara aglomeraţiei şi poluării din Bucureşti. Drept urmare, a cumpărat un teren în Snagov, foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani, şi şi-a construit nu una, ci două vile. De dinafară, ele arată ca nişte adevărate fortăreţe, fiind înconjurate de camere de luat vederi şi de garduri mari. Chiar dacă sunt locuibile şi tenismena chiar a stat acolo câteva săptămâni, împreună cu logodnicul ei, dar şi cu antrenorul Darren Cahill, muncitorii încă mai trebăluiesc pentru a pune la punct totul. Este de aşteptat ca până la ziua Simonei, la 27 septembrie, totul să fie perfect.

Locuinţele sunt pe aceeaşi stradă

În curtea uneia dintre case a făcut un teren de tenis cu suprafaţă rapidă (hard), similară cu cea pe care se dispută foarte multe competiţii din circuitul mondial. În semn de omagiu pentru cel care a crezut în ea de la primul antrenament, terenul poartă numele tatălui jucătoarei, Stere Halep. Având în vedere că e aceeaşi suprafaţă pe care se joacă în circuitul american din august-septembrie, dar şi, foarte important, pe care se va juca şi la Tokyo, la Jocurile Olimpice, competiţie la care îşi doreşte foarte mult o medalie, este de aşteptat ca după revenirea de la Londra, acolo să-şi stabilească Simona cartierul general.

Terenul din curtea casei poartă numele lui Stere Halep
FOTO: Instagram

Locul nu a fost ales întâmplător, pentru că totul va deveni mult mai uşor pentru ea şi în decembrie, atunci când se va pregăti pentru Australian Open, programat la începutul anului viitor. Singurul teren din ţară cu o suprafaţă foarte apropiată cu aceea de la Melbourne este cel din sala de tenis de la Complexul Olimpic din Izvorani. Dacă până acum Simona pierdea timp pe drum pentru a merge zilnic acolo, din acest an va face doar câteva minute.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria