Simona Halep și Adrian Ungur vor debuta duminică la turneul de la Roland Garros

Simona Halep și Adrian Ungur vor debuta duminică la turneul de la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 ani), numărul 6 mondial, va disputa duminică primul său meci din cadrul ediției 2016 a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, împotriva japonezei Nao Hibino (21 ani), ocupanta locul 70 WTA.

Partida dintre Halep și Hibino va fi ultima care va avea loc duminică pe arena "Suzanne Lenglen" de la Roland Garros și va începe după încheierea meciurilor Radu Albot (Republica Moldova) — Benoit Paire (Franța), Vitalia Diatcenko (Rusia) — Lucie Safarova (Cehia) și Milos Raonic (Canada) — Janko Tipsarevic (Serbia).

Tot duminică își va face debutul la turneul parizian și Adrian Ungur (31 ani, locul 204 ATP), singurul tenisman român de pe tabloul principal al probei de simplu masculin, care îl va întâlni pe olandezul Igor Sijsling, începând de la ora 12,00, în primul joc de pe terenul numărul 17 de la Roland Garros.

La turneul din capitala Franței mai participă alte patru jucătoare române, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea, ultima venită din calificări, care vor debuta pe tabloul de simplu în următoarele zile.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...