Simona Halep și Patrick Mouratoglou, spre finalul relației. Decizia antrenorului francez

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, spre finalul relației. Decizia antrenorului francez

Aflată în stare de suspendare după ce anul trecut a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, Simona Halep este foarte aproape să îl piardă definitiv pe antrenorul francez Pastrick Mouratoglou, scrie ProSport.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, o colaborare cu suișuri și coborâșuri. Foto Profimedia

Deși ințial a precizat că îl va pregăti pe Holger Rune până la finalul sezonului 2022 și va reveni în staff-ul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou și-a schimbat planurile . Acesta îl va antrena în continuare pe Rune, iar șansele să mai lucreze cu Halep devin tot mai mici.

După turneul de la Australian Open, de la care constănțeanca a lipsit, danezul Holger Rune a anunțat că va lucra pe termen lung cu tehnicianul francez: „Încă lucrăm împreună și asta este super. Planul este să continue alături de mine. Am o echipă bună cu mama mea, Lars Christensen și Patrick.

Puștiul Holger Rune este alegerea lui Mouratoglou și pentru acest an. Foto Getty images

Puștiul Holger Rune este alegerea lui Mouratoglou și pentru acest an. Foto Getty images

Fiecare își face treaba bine și totul decurge perfect. Patrick are multă experiență cu Serena Williams, alături de care a câștigat trofee importante. Este un mentor bun pentru a-l avea alături”, a spus Holger Rune, potrivit TV2.

Dacă se va întâmpla acest lucru, Simona ar păți la fel cum a făcut-o Serena Williams! Americanca a fost părăsită de Patrick Mouratoglou, într-o perioadă în care marea campioană nu mai participa la turneele de tenis, pentru… Simona Halep. Astfel s-ar putea întoarce roata, însă fanii româncei nu au motive de tristețe, mulți considerând că echipa antrenorului francez este vinovată pentru ce i s-a întâmplat sportivei noastre.

Barbora Strycova revine la 36 de ani!

O altă veste din circuitul feminin de tenis vine de la Barbora Strycova, care a decis să-și reia cariera la 36 de ani, după ce absentase două sezoane! Astfel, cehoaica poate fi un model pentru Simona Halep, care, după expirarea suspendării în urma cazului de dopaj vede că poate reveni în circuit. Mai ales că românca are doar 31 de ani.

Spun adio carierei mele şi nu intenţionez să revin în circuit! Vreau să joc o ultimă partidă în faţa publicului”, a anunțat Barbora Strycova în 2021. Dar acum și-a schimbat decizia și o putem vedea din nou pe teren.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...