Simona Halep va fi audiată la finalul lunii februarie în cazul de dopaj. Cum va pleda jucătoarea de tenis

Simona Halep va fi audiată la finalul lunii februarie în cazul de dopaj. Cum va pleda jucătoarea de tenis

Jucătoarea de tenis din România va fi audiată la finalul lunii februarie de organizația independentă Sports Resolutions, la Londra.

Simona halep FOTO: Inquam Photos

Cu o întârziere de aproape două săptămâni, organizația independentă Sports Resolutions, tribunalul independent de la Londra, desemnat de către ITIA să se ocupe de cazul de dopaj, o va audia pe Simona Halep. În fața completului de trei judecători care vor lua decizia în dosar, Simona halep va pleda nevinovată.

„În ultima perioadă a fost de partea echipei lui Mouratoglou și cred că a comunicat mai mult în partea aceea. Se luptă împreună pentru aflarea adevărului și, bineînțeles, pentru rezolvarea suspendării”, a spus Florin Segărceanu, fost căpitan al echipelor României de Davis Cup și Fed Cup.

La rândul său, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, susține că Halep s-a menținut la un nivel fizic foarte bun în perioada de suspendare.

„Sunt convins că este stresată, așteaptă verdictul. În același timp, această perioadă se contorizează, se contabilizează. În momentul în care va primi verdictul sunt convins că va fi, direct, aptă de joc”.

Marea sportivă a fost prinsă dopată după turneul de Tenis de la US Open.

Halep a fost suspendată de Federația de Tenis și riscă o suspendare finală de 4 ani.

”În întreaga mea carieră, ideea de trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată. Este total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată. Trebuind să fac față unei asemenea situații, mă văd complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a fost prima reacție a Simonei Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...