Simple bârfe de campanie? Ghiță și Dragnea, exploatați în orb de agenți ruși? Ce dezvăluiri ar putea apărea în curând

Simple bârfe de campanie? Ghiță și Dragnea, exploatați în orb de agenți ruși? Ce dezvăluiri ar putea apărea în curând

Simple bârfe de campanie? Ghiță și Dragnea, exploatați în orb de agenți ruși? Ce dezvăluiri ar putea apărea în curând. Cică Ghiță ar fi fugit în Serbia pe relație Rusia, cu ajutorul unor băieți implantați de serviciile rusești în jurul rafinăriei Lukoil. Tot pe filieră rusească ar fi scăpat Ghiță și de dosarul cu trafic de carburanți. Apropierea lui Ghiță de Coldea nu ar fi deloc întâmplătoare, serviciile de la noi încercând la rândul lor să exploateze relația lui Ghiță cu oamenii Rusiei. În acest joc ar fi fost introdus și Dragnea, la recomandarea lui Coldea. Care l-ar fi legendat pe Dragnea și l-ar fi pus în legătură cu importanți lideri lideri evrei de origine rusească. Ghiță are documente-bombă despre banii lui Dragnea și Ponta din străinătate.

Sursele noastre spun că Rusia ar putea folosi aceste elemente pentru a juca un rol important în viitoarele alegeri prezidențiale în favoarea unui candidat surpriză. Atât Ghiță cât și Dragnea fiind compromiși din punct de vedere al credibilității în relația cu SUA, principalul aliat strategic al României. 

Cine va fi noua marionetă?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…