Sindicaliștii BNS pichetează luni sediul Prefecturilor, în 29 de județe, și sediul Guvernului, în București

Sindicaliștii BNS pichetează luni sediul Prefecturilor, în 29 de județe, și sediul Guvernului, în București

Reprezentanți ai Blocului Național Sindical (BNS) pichetează, luni după-amiază, sediile prefecturilor din 29 de județe și sediul Guvernului în București, nemulțumiți de lipsa de reacție a Executivului în ceea ce privește solicitarea BNS de renunțare la măsura de transfer a contribuțiilor sociale integral în sarcina salariaților.

Potrivit unui comunicat al BNS, remis, luni AGERPRES, acțiunea se înscrie în calendarul de proteste aprobat de Biroul Executiv BNS în ședința din 12 octombrie.

Acțiunile de protest se desfășoară în județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Iași, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea și în Municipiul București.

În Capitală, acțiunea va avea loc în Piața Victoriei, începând cu ora 15:00. Reprezentanții BNS vor înregistra la Registratură Guvernului lista de revendicări.

În toate cele 29 de județe, acțiunile de protest se vor derula începând cu ora 15:00, în fața Prefecturii din fiecare județ, cu excepția județului Argeș, unde acțiunea de pichetare începe la ora 13:00.

"În funcție de reacția Guvernului se vor continua acțiunile de protest, conform calendarului deja anunțat, respectiv organizarea a cel puțin 10 manifestații de stradă la nivel local, în intervalul 30.10 — 10.11.2017, și a unui miting de amploare în București", se precizează în comunicatul citat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 Foarte interesante amănunte!