Sindicaliștii Cartel Alfa protestează în Piața Victoriei: Sunt blamate Guvernul PSD, Dragnea, opoziția și ONG-urile lui Soroș

Sindicaliștii Cartel Alfa protestează în Piața Victoriei: Sunt blamate Guvernul PSD, Dragnea, opoziția și ONG-urile lui Soroș

Circa 4000 de persoane protestau miercuri in jurul orei 11.30 in Piata Victoriei in fata Guvernului. Protestul organizat de Cartel Alfa reuneste salariati din Sanatate, Transporturi, Politie, Siderurgie si Petrochimie. Oamenii adunati in piata sunt dotati cu fluiere, tobe, pancarte si steaguri.

Update 12.09 - Sindicaliștii de la Solidaritatea Sanitară pleacă în marș spre ministerul Sanatatii.

De la tribuna se vorbeste despre dezamagirea produsa de Guvern, se aduce aminte de nedreptatile facute in perioada lui Boc.

"Guvernul PSD se transforma intr-un guvern al minciunii", se acuza intr-un discurs.

Tot de la tribuna un lider sindical din metalurgie acuza corporatiile si ONG-urile care "vor sa ne dezbine si sa ne distruga" precum cele comandate de Soros.

'De vina pentru ce se intampla acum in Romania sunt cei de la guvernare, incepand cu Dragnea, dar si opozitia care nu exista!", spune sindicalistul.

"Dragnea, acest individ care s-a asezat sa conduca Guvernul si Romania precum Teleormanul. Jos Dragnea! Huoo!", striga Fanica Gavor, lider sindical din Brasov, ale carui scandari sunt preluate de protestatari.

"Tăriceanu, acest individ parfumat care ne spune ca nu s-a scumpit benzina, ne crede proști. Jos Tăriceanu!", continua el.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante