Siria: Comandantul parașutiștilor ruși a fost ucis în circumstanțe necunoscute

Comandantul batalionului de parașutiști ruși, maiorul Sanal Sancirov, a fost ucis în Siria și a fost deja înhumat în Kalmâkia natală - republică situată la Marea Caspică - în data de 13 decembrie, informează luni postul de radio Eho Moskvî, citând portalul Meduza, în condițiile în care Moscova păstrează tăcerea cu privire la implicarea armatei sale în operațiuni la sol în Siria.

Circumstanțele morții ofițerului rus rămân necunoscute, iar Ministerul Apărării de la Moscova s-a abținut de la orice comentariu.

Informația despre funeraliile ofițerului ucis în Siria a fost confirmată de administrația localității Yașkul din Kalmâkia, localitatea de baștină a acestuia.

Primele informații cu privire la moartea comandantului parașutiștilor ruși în Siria au apărut încă în data de 12 decembrie în rețeaua de socializare "VKontakte", dar Ministerul Apărării rus nu a dorit să facă lumină în acest caz.

Maiorul Sancirov a servit în unitatea militară 74.507, Brigada de desant 56, care staționează în mod permanent la baza din orașul Kamâșin, regiunea Volgograd.

La ora actuală, Moscova a recunoscut oficial moartea a 26 de militari ai săi în campania din Siria, începută la sfârșitul lunii septembrie 2015, între care două asistente medicale decedate în urma unor tiruri la Alep.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Liviu Avram spune adevărul: Dragă bugetarule, tu te bucuri, dar salariul tău de azi îmi omoară mie pensia de m…

2 Vela, dormi? / Un pompier din București, cercetat disciplinar după ce l-a criticat pe Arafat pe Facebook: Stop s…

3 Foto hot! / Nora lui Dragnea, fără sutien pe Instagram!

4 Liviu Avram / Când mai auziți vreun pesedist că îngână șlagărul „Noi am mărit salarii”, onorați-l cu un scuipat…

5 Firma de bodyguarzi a lui Sorin Ovidiu Bălan, vedetă a Antenei 3, țeapă de milioane de euro trasă statului rom…

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan