Situație EXPLOZIVĂ la Universitatea din Craiova! Acuzații GRAVE la adresa PSD!

Situație EXPLOZIVĂ la Universitatea din Craiova! Acuzații GRAVE la adresa PSD!

E scandal la Universitatea din Craiova! Iar o parte dintre studenți acuză tentativa PSD de a impune un membru de vază al partidului în fruntea instituției. Iată ce scris mesaj am primit:

Stimată redacție,

     Vă rugăm sa ne sprijiniți în efortul nostru de a demasca modul cum PSD Craiova, încearcă să politizeze Universitatea din Craiova! Vă sesizăm faptul că astăzi, 23.02.2016 la primul tur de scrutin pentru alegerea rectorului Universității noastre, doi studenți au fost surprinși fotografiind buletinele de vot înainte de introducerea în urnă. Cu o seară înainte colegii noștii cu drept de vot, au fost invitați de unul dintre candidații la funcția de rector, domnul prof.univ.dr. Cezar Spînu la un local select din Craiova (Golden House), unde a promis studenților orice în schimbul votului, cu condiția ca aceștia sa-și fotografieze buletinul de vot! În cursul zilei de astăzi au ajuns în spațiul public poze cu buletinele de vot, ștampilate pentru domnul Spînu. Vă mai supunem atenției și faptul că domnul Spînu este un important membru al PSD Craiova, având până de curând funcția de vicepreședinte PSD.  În timpul campaniei, domnia sa a fost sprijinit fără perdea de întreg staff-ul de campanie al PSD, inclusiv de către primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu. La întâlnirile cu studenții și profesorii domnul Spînu a fost însoțit de către Stelian Bărăgan, consilier județean PSD și de către Ionuț Dumitrache, consilier județean PSD, director al Casei de Cultură a Studenților din Craiova și președinte TSD Craiova. Aceștia au subliniat colegilor noștrii faptul că domnul Spînu Cezar o sa câștige si fără voturile lor, iar în urma alegerilor, cei care nu se prezintă cu poza buletinului de vot o sa aibă de pierdut. În turul de scrutin de astăzi, niciunul dintre cei trei candidați nu a indeplinit numărul de voturi, pentru a fi desemnat rector, motiv pentru care, joi, 25.02.2016 va avea loc al doilea tur la care vor participa doi candidați, respectiv domnul Spînu Cezar și actualul rector, domnul Dănișor Dan. Facem apel la dumneavoastră, rugându-vă să vă indreptați atenția asupra situației fără precedent în care se află universitatea noastră! Ne temem că o politizare a universității va avea efecte ireversibile, va afecta autonomia universitară, va supune instituția noastă intereselor de partid, va afecta dreptul nostru la libera exprimare, va stimula coruptia și va distruge singura instituție  de învațămât, nesupusă politic din regiunea noastră.

 Vă trimitem în attach câteva imagini.

Cu deplină încredere,

Vă asigurăm de întreaga noastră considerație,




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro