Situație HALUCINANTĂ la Curtea Supremă! Judecătorii au vrut să dea termen pe 9 mai dar Tăriceanu i-a rugat să schimbe data, că vorbește Iohannis în Parlament!

Situație HALUCINANTĂ la Curtea Supremă! Judecătorii au vrut să dea termen pe 9 mai dar Tăriceanu i-a rugat să schimbe data, că vorbește Iohannis în Parlament!

Oameni buni, voi realizați că țara asta a ajuns să fie condusă de penali? Suntem unici în lume! Luni, președintele Camerei Deputaților a fost audiat la Curtea Supremă. Azi a fost președintele Senatului! Ambii în procese penale! Mai mult, în cazul lui Tăriceanu s-a înregistrat o situație halucinantă. Care vine să confirme că suntem conduși de penali. Judecătorii au vrut să dea următorul termen în procesul lui Tăriceanu pe 9 mai. Însă a sărit ca ars inculpatul! Cerând, supus, altă dată, că pe 9 mai vine președintele în Parlament, să se adreseze națiunii..

Momentul a fost relatat pe contul de Facebook de jurnalistul Ionel Stoica, prezent în sala de judecată: „Cat de penibila este situatia asta? Curtea Suprema a vrut sa dea termen in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, al doilea om in stat, pe data de 9 mai. "Vine presedintele Romaniei in Parlament, tine un discurs atunci, sunt ceremonii oficiale, trebuie sa particip la ele, daca se poate alta data...", a spus Tariceanu.
Curtea Suprema: "Urmatorul termen, 25 aprilie" :))

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache