Situație HALUCINANTĂ la Curtea Supremă! Judecătorii au vrut să dea termen pe 9 mai dar Tăriceanu i-a rugat să schimbe data, că vorbește Iohannis în Parlament!

Situație HALUCINANTĂ la Curtea Supremă! Judecătorii au vrut să dea termen pe 9 mai dar Tăriceanu i-a rugat să schimbe data, că vorbește Iohannis în Parlament!

Oameni buni, voi realizați că țara asta a ajuns să fie condusă de penali? Suntem unici în lume! Luni, președintele Camerei Deputaților a fost audiat la Curtea Supremă. Azi a fost președintele Senatului! Ambii în procese penale! Mai mult, în cazul lui Tăriceanu s-a înregistrat o situație halucinantă. Care vine să confirme că suntem conduși de penali. Judecătorii au vrut să dea următorul termen în procesul lui Tăriceanu pe 9 mai. Însă a sărit ca ars inculpatul! Cerând, supus, altă dată, că pe 9 mai vine președintele în Parlament, să se adreseze națiunii..

Momentul a fost relatat pe contul de Facebook de jurnalistul Ionel Stoica, prezent în sala de judecată: „Cat de penibila este situatia asta? Curtea Suprema a vrut sa dea termen in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, al doilea om in stat, pe data de 9 mai. "Vine presedintele Romaniei in Parlament, tine un discurs atunci, sunt ceremonii oficiale, trebuie sa particip la ele, daca se poate alta data...", a spus Tariceanu.
Curtea Suprema: "Urmatorul termen, 25 aprilie" :))


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…