SJU Suceava: 330 internaţi - 244 cu COVID-19; scădere a ratei cazurilor confirmate pozitiv

SJU Suceava: 330 internaţi - 244 cu COVID-19; scădere a ratei cazurilor confirmate pozitiv

Un număr de 330 de pacienţi se află internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, dintre care 224 în în Sectorul COVID-19, comparativ cu ultimele două zile când erau internaţi 206, respectiv 149 diagnosticaţi pozitiv.

Într-un comunicat de presă remis AGERPRES, luni, de Biroul de presă al SJU Suceava, se arată că în Sectorul COVID funcţionează punctul de triere al pacienţilor suspecţi de infecţie cu SARS CoV 2, deservit de medicii UPU din cadrul SJU Suceava.

Sursa citată precizează că duminică s-a instalat încă un punct de triere în proximitatea centralei termice de la Spitalul Nou, ce va permite accesul rapid al pacienţilor suspecţi pentru efectuarea examenelor CT pulmonar în departamentul de radiologie al spitalului.

Conducerea SJU Suceava susţine că ''menţine o comunicare eficientă cu DSP Suceava în vederea transmiterii testelor pentru COVID-19".

Totodată, se asigură continuitatea asistentei medicale în sectorul COVID 19, precum şi serviciul de garda în clădirea Spitalului Nou.

Sursa citată precizează că secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare, pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent.

''Întregul personal medical, precum şi din serviciile administrative care asigură continuitatea activităţii la Spitalul Judeţean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenţă medicală de calitate'', mai menţionează sursa citată. AGERPRES

Sursa foto: SJU Suceava / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

2 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie