Slugă pe față la PSD! Toader va scrie „posibila” sesizare a CCR pentru conflict de natură constituţională între Guvern şi preşedintele României din cauza refuzului de a-i revoca pe cei doi miniștri

Slugă pe față la PSD! Toader va scrie „posibila” sesizare a CCR pentru conflict de natură constituţională între Guvern şi preşedintele României din cauza refuzului de a-i revoca pe cei doi miniștri.
 
Prezent la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, ministrul justiției, Tudorel Toader, a arătat că unul dintre subiectele de discuţie s-a referit la „calea de urmat”, după ce preşedintele Iohannis a refuzat să semneze decretul pentru doi miniştri validaţi de conducerea PSD, potrivit Agerpres.

„Un subiect discutat – cel pe care îl ştiţi de la anterioara prezenţă a mea aici, care este calea de urmat pornind de la împrejurarea faptului că doi miniştri au fost refuzaţi pentru a fi numiţi în Guvernul României. (…) Mi-am menţinut punctul de vedere. Săptămâna aceasta, până luni, voi redacta un draft, un proiect de sesizare, posibilă sesizare a CCR pentru un conflict juridic de natură constituţională între Guvernul României, pe de o parte, şi preşedintele Republicii pe de altă parte, conflict rezultat din refuzul preşedintelui de revocare şi respectiv de semnare a miniştrilor propuşi. (…) Posibila sesizare, dacă va veni, va veni de la Guvern – parte a conflictului, adică sub semnătura doamnei premier”, a declarat ministrul Justiţiei la Parlament.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…