Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol

Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley vor deveni curând părinți pentru prima dată și sunt extrem de emoționați în ceea ce privește noul statut pe care îl vor dobândi, cel de părinți. Artistul face un anunț surprinzător, chiar înainte de a deveni tătic. Se pare că el și Gina Pistol și-au făcut planuri, din care nu ar fi exclusă și o căsătorie.

Gina Pistol și Smiley și-au ținut mult timp relația departe de ochii curioșilor. La scurt timp, însă, de când au făcut totul public și și-au oicializat relația au anunțat că vor deveni părinți.

Se pare, însă, că surprizele nu mai contenesc în ceea ce îi privește. Cei doi nu ar exclude să facă pasul cel mare și să ajungă în fața altarului. Cel puțin asta a susținut Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol:

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă?

Artistul a recunoscut că între el și Gina Pistol nu a fost dragoste la prima vedere, însă lucrurile au evoluat într-o manieră favorabilă. Relația lor s-a consolidat și totul pare să meaegă de minune. Atât de bine, încât în curând Gina Pistol și Smiley s-ar putea căsători.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria', a spus Smiley, luând prin surprindere pe toată lumea.

Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley

Smiley a vorbit recent despre relația pe care o are cu Gina Pistol și a dezvăluit care ar fi unul dintre atuurile relației lor.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi‘, a mai povestit Smiley.

Ce au remarcat Gina Pistol și Smiley la ecografia fetiței lor

Gina Pistol a publicat săptâmânile trecute prima imagine cu ecografia fiicei ei. Fetița nu a fost deloc cuminte pe durata ecografiei, însă chiar dacă s-a lăsat cu greu văzută Gina a reușit să surprindă momentul. Vedeta le-a arătat și fanilor ecografia cu micuța care urmează să vină pe lume.

„Încercăm să o prindem și nu putem. Cum să nu stea. Aștept de 2-3 săptămâni să o văd și nu mi-a arătat nimic, doar degetele’, a precizat Gina la ieșirea din cabinet.

De asemenea, prezentatoarea a glumit pe seama întâmplării cu iubitul său Smiley:

„Iubitule, dacă fiică-ta o să semene cu mine, agitată, ai încurcat-o. Cum să nu stea?„, a transmis Gina. SURSA: Viva.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria