SMS-urile care vor CUTREMURA România! RISE Project anunță dezvăluiri care-l ÎNGROAPĂ pe Dragnea și PSD!

SMS-urile care vor CUTREMURA România! RISE Project anunță dezvăluiri care-l ÎNGROAPĂ pe Dragnea și PSD!

Risc Seismic

SMS-urile care vor cutremura România! RISE Project  anunță dezvăluiri care-l îngroapă pe Dragnea și PSD! Jurnalistii de la Rise Project anunta ca sunt in posesia discutiilor interne dintre liderii PSD din perioada premergatoare si ulterioara adoptarii OUG 13. Ei au dat publicitatii cateva fragmente din indemnurile lui Liviu Dragnea.

„A prins momentul si a facut pe smecherul. V-ati ridicat azi toti ministrii sa iesiti din sala? Sa-l lasati singur”, este unul dintre mesajele transmise de Dragnea dupa vizita presedintelui la sediul guvernului, cand a incercat sa impiedice adoptarea OUG 13.

„Hai, domnule ministru, arata-ne ca ai cojones”, se manifesta si Olguta Vasilescu intr-un mesaj in care il indeamna pe Florin Iordache sa adopte OUG 13.

Dupa inceperea protestelor, Dragnea a trimis un nou mesaj: „Organizati-va!”.

„Vorbiti deja din seara asta cu presedintii de organizatii sa ne pregatim de un miting pentru apararea Romaniei”, a urmat un nou mesaj al liderului PSD, desi la televizor acesta spunea ca nu este de acord cu o mare manifestatie a PSD.

„Aparau insa nume si bani”, mentioneaza jurnalistii de la Rise Project.





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990