Snooker: Fostul campion mondial Stuart Bingham, suspendat 6 luni după ce a jucat la pariuri

Snooker: Fostul campion mondial Stuart Bingham, suspendat 6 luni după ce a jucat la pariuri

Fostul campion mondial la snooker Stuart Bingham a fost suspendat de Federația internațională de resort (WPBSA) pentru o perioadă de 6 luni, după ce s-a descoperit că a jucat la pariuri mai bine de 12 ani, scrie Reuters.

În vârstă de 41 de ani, britanicul se face vinovat de încălcarea regulilor privind pariurile, în urma unei investigații efectuată de WPBSA dovedindu-se că Bingham a pariat la jocuri, ale sale și ale altor competitori, mai bine de 12 ani, între 2003 și 2015.

În această perioadă, Stuart Bingham paria în nume propriu folosind diferite conturi, dar și unul care era pe numele antrenorului său, jucând în total suma de 47.000 dolari.

Alături de legenda snookerului Ronnie O'Sullivan, fostul campion mondial Stuart Bingham a susținut, în 2015, meciuri demonstrative și la București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”