Snoop Dogg a anunțat pe Facebook ca va veni la Bogata

Snoop Dogg a anunțat pe Facebook ca va veni la Bogata

Rapperul, producătorul și actorul american Snoop Dogg a anunțat pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata în România. Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram pe când se afla în turneu în Columbia și din greșeală a dat check-in că se află în Bogata, județul Mureș din România, în loc de Bogota, capitala Columbiei.

*** Rapperul Snoop Dogg, așteptat la Bogata de Mureș cu palincă și cu ciorbă din moare de varză

Acum el a confirmat că își pregătește chitara pentru fanii români și că această ''greșeală'' va deveni ''curând realitate''. Anunțul postat pe pagina sa de Facebook a atras sute de comentarii din partea internauților români și străini.

Localitatea Bogata are deja un site de promovare visitbogata.com după această întâmplare. "Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureș, din greșeală, dar voi nu trebuie să faceți asta. Aflați de ce ar trebui să vizitați acest loc și să dați check-in în mod real", se arată pe pagina visitbogata.com, scrisă în limba engleză și ilustrată cu fotografii idilice.

*** Bogata are un site de promovare, după ce Snoop Dogg a dat check-in din greșeală în localitatea mureșană

Site-ul are și un motor de căutare prin intermediul căruia turiștii pot afla, cu serviciul Google Maps, cât ar dura călătoria lor până în Bogata și care ar fi itinerariul. Sunt oferite și informații despre viteza internetului în România, făcând referire la declarațiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este "inacceptabil" ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România.

Snoop Dogg a participat în perioada 10-12 martie la cea de-a șasea ediție a festivalului de muzică alternativă Estéreo Picnic de la Bogota, la care a avut reprezentații și formația britanică de muzică indie rock Florence and The Machine.

El și-a anulat, în schimb, din motive neprevăzute, cu caracter personal, prezentările planificate tot în luna martie pentru festivalurile Lollapalooza din Brazilia, Argentina și Chile, care întrunesc formații populare de alternative rock, heavy metal, punk rock și hip hop, evoluții dance și comedie, potrivit agenției EFE.

Pe numele său real Cordozar Calvin Broadjus Jr., Snoop Dogg, în vârstă de 44 de ani, s-a născut la Long Beach, la sud de Los Angeles. În anul 1992 a fost descoperit de compozitorul de muzică rap Dr. Dre, care l-a lansat în lumea muzicii hip-hop. A avut în mod repetat probleme cu legea, fiind inclusiv închis de mai multe ori, în special pentru posesie de droguri dar și pentru alte acuzații.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

5 Foarte interesante amănunte!