Șoareci, excremente de rozătoare și urechelnițe, filmate într-un spital din Aiud

Șoareci, excremente de rozătoare și urechelnițe, filmate într-un spital din Aiud

Un pacient internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a postat pe o rețea de socializare mai multe filmulețe în care a surprins șoareci în salon și urechelnițe pe lenjeria de pat, managerul unității recunoscând că e o situație neplăcută și că ''toamna se mai întâmplă să mai intre câte un șoricel în incintă''.

Sursa foto: Captură foto / YouTube

Un tânăr internat în spitalul menționat susține că a prins mai multe rozătoare, postând în acest sens fotografii și filmulețe în care se observă șoareci, excremente ale acestora, dar și insecte.

''Spitalul nostru e amplasat într-un cadru natural foarte mare, cu parc imens și toamna se mai întâmplă să mai intre câte un șoricel în incintă'', a declarat, marți, managerul unității, Vasile Vultur. El a explicat că spitalul, construit în 1924, este prevăzut cu terase și balcoane expuse către parc, de unde, prin ușile lăsate deschise, ar fi venit șoarecii.

Vultur a recunoscut că este "neplăcut", adăugând că există un plan de dezinsecție și dezinfecție, fiind montate capcane pentru prinderea șoarecilor.

Direcția de Sănătate Publică Alba a declanșat o anchetă în acest caz.

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud se află în subordinea Consiliului Județean Alba.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...