Şobolani morţi, aruncaţi de suporteri ai lui Charleroi către cei ai lui Standard Liege, în campionatul Belgiei

Şobolani morţi, aruncaţi de suporteri ai lui Charleroi către cei ai lui Standard Liege, în campionatul Belgiei

Suporteri ai echipei Charleroi au aruncat vineri seara cu şobolani morţi spre un sector ocupat de fani ai celor de la Standard Liege, în timpul meciului din campionatul belgian dintre cele două formaţii, care a avut loc la Liege, încheiat cu 3-1 pentru Standard, scrie AFP.

Sursa foto: twwiter/Footballogue

Mai mulţi şobolani morţi ce fuseseră vopsiţi în roşu, culoarea predominantă a celor de la Standard , au aterizat într-o zonă a fanilor acestei echipe, aruncaţi din sectorul unde se aflau fanii oaspeţilor, arata Agerpres.

"Sperăm că Liga belgiană va acţiona, iar Standard Liege va depune plângere", s-au exprimat, pe reţelele de socializare, suporterii lui Liege, care au acuzat şi un banner pe care scria "Deratizarea", ridicat de fanii lui Charleroi, cu trimitere la susţinătorii echipei locale.

"Suporteri cu hanorace negre, alţii îmbrăcaţi în costumaţie specifică angajaţilor de la deratizare au aruncat aceşti şobolani spre sectorul T2 al stadionului, unde se aflau spectatori cu copii şi persoane care au deficienţe ale aparatului locomotor", a spus un suporter al lui Standard.

Meciul dintre cele două echipe rivale este deseori precedat sau urmat de incidente violente, însă este pentru prima dată când a avut loc un astfel de episod.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pe „valoarea” asta o fi întrebat-o vreodată Fiscul cum justifică luxul impertinent în care trăiește?

2 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

3 Omul ăsta știe când spune ce spune despre Ciolacu...

4 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

5 VIDEO Dramoletă la Găești, cu o femeie amendată după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină