ȘOC în Justiție! Generalul Gheorghe Manea, șeful Curții Militare de Apel, a fost SUSPENDAT din funcție de CSM!

ȘOC în Justiție! Generalul Gheorghe Manea, șeful Curții Militare de Apel, a fost SUSPENDAT din funcție de CSM!

Secția pentru judecători în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a dispus, luni, suspendarea din funcție a judecătorului Gheorghe Manea, președintele Curții Militare de Apel, până la finalizarea unei anchete disciplinare care îl vizează.

"În ședința de azi, 20 februarie 2017, Secția pentru judecători în materie disciplinară, din oficiu, (...) a dispus suspendarea din funcția de judecător a domnului Manea Gheorghe, președintele Curții Militare de Apel, până la soluționarea definitivă a acțiunii disciplinare ce face obiectul dosarului nr. 32/ J/2016", se precizează într-un comunicat al CSM, transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, secția corespunzătoare a CSM, din oficiu sau la propunerea inspectorului judiciar, poate dispune suspendarea din funcție a unui magistrat până la soluționarea definitivă a acțiunii disciplinare "dacă procedura disciplinară este de natură să aducă atingere gravă prestigiului justiției".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA