ȘOC în Justiție! Generalul Gheorghe Manea, șeful Curții Militare de Apel, a fost SUSPENDAT din funcție de CSM!

ȘOC în Justiție! Generalul Gheorghe Manea, șeful Curții Militare de Apel, a fost SUSPENDAT din funcție de CSM!

Secția pentru judecători în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a dispus, luni, suspendarea din funcție a judecătorului Gheorghe Manea, președintele Curții Militare de Apel, până la finalizarea unei anchete disciplinare care îl vizează.

"În ședința de azi, 20 februarie 2017, Secția pentru judecători în materie disciplinară, din oficiu, (...) a dispus suspendarea din funcția de judecător a domnului Manea Gheorghe, președintele Curții Militare de Apel, până la soluționarea definitivă a acțiunii disciplinare ce face obiectul dosarului nr. 32/ J/2016", se precizează într-un comunicat al CSM, transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, secția corespunzătoare a CSM, din oficiu sau la propunerea inspectorului judiciar, poate dispune suspendarea din funcție a unui magistrat până la soluționarea definitivă a acțiunii disciplinare "dacă procedura disciplinară este de natură să aducă atingere gravă prestigiului justiției".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro