ȘOC în platoul Antena 3! Mircea Diaconu a lăudat-o pe Kovesi după ce s-a întâlnit cu ea la Bruxelles!

ȘOC în platoul Antena 3! Mircea Diaconu a lăudat-o pe Kovesi după ce s-a întâlnit cu ea la Bruxelles!

ȘOC în platoul Antena 3! Mircea Diaconu a lăudat-o pe Kovesi după ce s-a întâlnit cu ea la Bruxelles! Europarlamentarul Mircea Diaconu s-a declarat „placut surprins” de faptul ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a salutat in timpul unei intalniri intamplatoare in sediul Parlamentului European.

Aflat in platoul Antena 3, Diaconu a avut o atitudine surprinzatoare fata de Kovesi. Solicitat sa comenteze imagini cu fosta sefa DNA, Diaconu a inceput sa o laude: ”E foarte bine, si dansa a avut concediu, e firesc, daca de cinci ani dansa n-a mai avut concediu, e firesc in fiecare an sa ai concediu, sa te relaxezi, foarte bine, sa-si traiasca viata”.

Europarlamentarul a dezvaluit apoi ca a avut o intalnire „placuta” cu Kovesi in Parlamentul European.

”Am fost placut surprins ca m-a vazut, mi-a zambit prieteneste, m-a salutat, eu la fel, dansa intai, ma rog, greseala din partea mea, fara discutie, cu aceeasi placere am salutat-o si eu, e un cetatean roman, m-a vazut imediat, era foarte multa lume, m-a salutat si m-am bucurat mult. Abia astept s-o vad acum, ca e in civilie, si, daca o sa am ocazia, mi-ar facea placere sa discut cu dansa tot felul de lucruri ca inteleg ca e ca mine, isi gateste singura, iti calca, la fel si eu. Suntem oameni normali”, a mai spus Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a atacat violent DNA pana acum, fiind deseori invitat la Antena 3 pentru a critica actiunile Laurei Codruta Kovesi.

Mai mult, în octombrie 2017, Mircea Diaconu a solicitat la Bruxelles, intr-o interventie in cadrul unei conferinte organizata de Parlamentul European, ca DNA sa fie desfiintata.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa