ȘOC în PSD! Ecaterina Andronescu se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale!

ȘOC în PSD! Ecaterina Andronescu se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale!

ȘOC în PSD! Ecaterina Andronescu se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale! Ecaterina Andronescu se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale, fie din partea PSD, fie independent, pe modelul urmat de Sorin Oprescu la primăria Capitalei, au declarat pentru  edupedu.ro surse politice.

Între timp, liderul PSD, Liviu Dragnea, construiește o opoziție la Andronescu atât în interiorul Ministerului Educației, cât și în partid. Potrivit surselor Edupedu.ro, la următorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iași Camelia Gavrilă – de două ori inspectoare școlară generală în Iaşi – va prelua funcția de președinte al departamentului de educație în PSD, poziție din care îi va putea întoarce în partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu.

În Ministerul Educației, opoziția la Andronescu este asigurată prin intermediul lui Liviu Pop, de oamenii angajați de el în instituție, au declarat sursele Edupedu.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro