Șoc în PSD! Cei mai performanți primari de sector din București negociază să candideze din partea PNL!

Șoc în PSD! Cei mai performanți primari de sector din București negociază să candideze din partea PNL!

Șoc în PSD! Cei mai performanți primari de sector din București negociază să candideze din partea PNL! Conform informațiilor Comisarul.ro, ar fi vorba despre Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și despre Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Negoiță a anunțat deja public că nu va candida din partea PSD. Băluță, dacă nu va ajunge la o înțelegere cu PNL, va anunța că nu candidează nici el din partea PSD!

Parlamentul a decis: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Camera Deputaților a dezbătut și adoptat, miercuri, în regim de urgenţă, proiectul de lege care stabilește datei alegerilor locale. Deputații au adoptat inițiativa legislativă cu 253 voturi pentru, 2 contra şi 36 abţineri.

Proiectul de lege prevede ca data desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 se stabileşte în ziua de duminică, 27 septembrie 2020, pentru consiliile locale ale comunelor, ale oraşelor, ale municipiilor şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti, precum şi pentru primari, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, precum şi pentru primarul general al municipiului Bucureşti, consiliile judeţene, precum şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

4 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

5 De citit!