Șoc în PSD! Cei mai performanți primari de sector din București negociază să candideze din partea PNL!

Șoc în PSD! Cei mai performanți primari de sector din București negociază să candideze din partea PNL!

Șoc în PSD! Cei mai performanți primari de sector din București negociază să candideze din partea PNL! Conform informațiilor Comisarul.ro, ar fi vorba despre Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și despre Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Negoiță a anunțat deja public că nu va candida din partea PSD. Băluță, dacă nu va ajunge la o înțelegere cu PNL, va anunța că nu candidează nici el din partea PSD!

Parlamentul a decis: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Camera Deputaților a dezbătut și adoptat, miercuri, în regim de urgenţă, proiectul de lege care stabilește datei alegerilor locale. Deputații au adoptat inițiativa legislativă cu 253 voturi pentru, 2 contra şi 36 abţineri.

Proiectul de lege prevede ca data desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 se stabileşte în ziua de duminică, 27 septembrie 2020, pentru consiliile locale ale comunelor, ale oraşelor, ale municipiilor şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti, precum şi pentru primari, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, precum şi pentru primarul general al municipiului Bucureşti, consiliile judeţene, precum şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nicușor Dan întoarce oficial spatele USR cu patru zile înainte de alegeri: Opțiunea mea pentru votul de dumini…

2 Reguli esențiale dacă ai simptome COVID, de la un medic de la Matei Balș. Cum se folosește un pulsoximetru și …

3 Mda...

4 Serverele ASESOFT, confiscate de FBI?

5 Pute a Rusia de la o poștă. Cu Mirel Palada pe coadă