ȘOC în PSD! Pe primul loc în sondajul pentru prezidențiabilul partidului a ieșit „alt candidat”! Pe locul doi Pleșoianu și pe trei Teodorovici!

ȘOC în PSD! Pe primul loc în sondajul pentru prezidențiabilul partidului a ieșit „alt candidat”! Pe locul doi Pleșoianu și pe trei Teodorovici!

ȘOC în PSD! Pe primul loc în sondajul pentru prezidențiabilul partidului a ieșit „alt candidat”! Pe locul doi Pleșoianu și pe trei Teodorovici! Este șoc la vârful PSD după ce niciun nume dintre cele propuse spre măsurare n-a obținut un scor cât de cât satisfăcător. Sursele noastre spun că în sondajul făcut de Pieleanu, pe primul loc s-a clasat opțiunea alt „candidat”!

Pe locul doi s-a clasat Liviu Pleșoianu, cu 7 la sută, urmat de Teodorovici, cu un scor de aproape 5%! Celelalte nume măsurate, Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Mihai Fifor și Călin Popescu Tăriceanu nu au trecut de 3%!

Dealtfel, aseară, la Antena 3, Marius Pieleanu a devoalat rezultatele și a avertizat că PSD nu intră în turul doi al prezidențialelor din noiembrie. Deși nu a pronunțat numele lui Pleșoianu, Pieleanu a declarat: „Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”.

Situația șocantă a fost confirmată azi și de Viorica Dăncilă. Care, în premieră, a anunțat că s-ar putea să candideze la prezidențiale.

”Dacă nu există o altă opțiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul îmi va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opțiunea mea este să merg în spatele altui candidat”, a declarat Dăncilă, la DC News, întrebată dacă ia în calcul o candidatură la președinție.

Dăncilă a spus că are deja o primă evaluare privind sondajele pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar a anunțat că vrea un nou sondaj astfel încât să vadă cum se poziționează primii 2-3 candidați.

”Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Pentru noi nu a fost ușor, cu președintele partidului arestat, nu a fost ușor să recuperăm în timp relativ scurt. (...) Am discutat cu colegii, am introdus în sondaje pe toți cei care și-au exprimat dorința, am introdus și un alt candidat independent, nu am dat nume, l-am introdus și pe Tăriceanu„, a mai declarat Dăncilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante