ȘOC la Realitatea TV! Rareș Bogdan a îmbrăcat vesta galbenă! Ce mesaj a transmis

ȘOC la Realitatea TV! Rareș Bogdan a îmbrăcat vesta galbenă! Ce mesaj a transmis

ȘOC la Realitatea TV! Rareș Bogdan a îmbrăcat vesta galbenă! Ce mesaj a transmis. „Am primit această vestă galbenă de la protestatarii Rezist. O să o îmbrac pentru că simt că în curând românii nu vor mai rezista. Ne întâlnim în Piața Victoriei, deși eu aș vrea să transmit de la sediul din Kiseleff.”, a spus realizatorul Jocurir de Putere de la Realitatea TV.

Vesta galbenă a devenit un simbol al protestelor recente din Franța! Mai nou, în mai multe țări europene, vestele galbene au fost folosite la diverse proteste.

La Bruxelles, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre protestul „vestelor galbene”, care pare să se extindă în tot mai multe țări din Europa. „Vestele galbene. Avem veste galbene în maşinile noastre, dar le folosim doar în caz de accident. Să sperăm că nu este nevoie.”, a declarat Klaus Iohannis, la Bruxelles, săptămâna trecută.




Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”