ȘOC la Realitatea TV! Rareș Bogdan a îmbrăcat vesta galbenă! Ce mesaj a transmis

ȘOC la Realitatea TV! Rareș Bogdan a îmbrăcat vesta galbenă! Ce mesaj a transmis

ȘOC la Realitatea TV! Rareș Bogdan a îmbrăcat vesta galbenă! Ce mesaj a transmis. „Am primit această vestă galbenă de la protestatarii Rezist. O să o îmbrac pentru că simt că în curând românii nu vor mai rezista. Ne întâlnim în Piața Victoriei, deși eu aș vrea să transmit de la sediul din Kiseleff.”, a spus realizatorul Jocurir de Putere de la Realitatea TV.

Vesta galbenă a devenit un simbol al protestelor recente din Franța! Mai nou, în mai multe țări europene, vestele galbene au fost folosite la diverse proteste.

La Bruxelles, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre protestul „vestelor galbene”, care pare să se extindă în tot mai multe țări din Europa. „Vestele galbene. Avem veste galbene în maşinile noastre, dar le folosim doar în caz de accident. Să sperăm că nu este nevoie.”, a declarat Klaus Iohannis, la Bruxelles, săptămâna trecută.




Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...