ȘOC la vârful Poliției Române! Șeful propus de proasta lui Dragnea REFUZĂ numirea!

ȘOC la vârful Poliției Române! Șeful propus de proasta lui Dragnea REFUZĂ numirea!

Cătălin Ioniță, șeful DGA, cel propus de proasta lui Dragnea să preia funcția de șef al Poliției Române, refuză postul, anunță Digi24! Surse politice citate de Digi 24 arată că premierul Mihai Tudose nu este de acord cu demiterea lui Bogdan Despescu. Un anunț oficial în acest sens vom avea, cel mai probabil, în cadrul ședinței de Guvern de la ora 13.00.

Actualizare 11:40 - Cătălin Ioniță a anunțat că ar refuza să preia frâiele șefiei Poliției Române, în eventualitatea în care Bogdan Despescu, actualul șef, ar fi demis de Mihai Tudose. Premierul va anunța în curând decizia finală pe care a luat-o  în privinţa unei eventuale înlocuiri a acestuia din funcţie.

Carmen Dan a propus marți demiterea lui Bogdan Despescu și l-a propus pe Cătălin Ioniță la șefia Poliției Române.

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a plecat de la Guvern, unde a avut o discuţie de aproximativ o oră cu premierului Mihai Tudose, după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a propus demiterea acestuia, în scandalul poliţistului reţinut pentru agresarea sexuală a doi copii.

Revenim cu amănunte


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”