ȘOC la vârful României! Proasta din Videle anunță, oficial, că a renunțat la protecția SPP! Fraților, a citit ce trebuia să spună la începutul ședinței de Guvern!

Șoc la vârful României! Proasta din Videle anunță, oficial, că a renunțat la protecția SPP! Fraților, a citit de pe o foaie ce trebuia să spună la începutul ședinței de Guvern! Mai mult, chiar și cu foaia-n față, a citit greșit spunând „Ministerul Fondurilor europene” în loc de „Ministerul Finanțelor”! Sluga sustine ca a transmis inca de luni ca vrea sa renunte la serviciile SPP. "Am transmis SPP inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune", a declarat Dancila miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. Aceasta a precizat este decizia sa!!!

"Nu am nicio problema cu ofiterii SPP, am tot respectul, si nici cu institutia, insa aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat in acest sens", a mai spus Proasta.

Priviți-o cum citește:

„Am transmis SPP încă de luni seara că nu vreau să beneficiez de protecție. Înțeleg că toți miniștrii au aceeași opțiune”, a declarat proasta de la Videle, adăugând că urmează să făcute demersurile legale în acest sens.

Proasta din Videle si ministrii din cabinetul sau vor renunta la Serviciile de Paza si Protectie, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahontu, actualul sef SPP, ca a intervenit in guvernul Tudose mai mult decat era cazul.

Luni seara, la Antena 3, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe seful SPP, Lucian Pahontu, ca s-a implicat "mai mult decat era cazul" in Guvern.

"L-am vazut pe Mihai Tudose cum a evoluat dupa ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am multumit azi, a devenit acelasi coleg deschis si glumet. Poate tensiunea de acolo, poate influentele. N-avem de unde sa stim acum, dar asta nu inseamna ca pana la urma nu vom afla. Mai multi colegi mi-au spus ca seful SPP-ului a fost implicat mai mult decat era cazul. Domnului Paul Stanescu i s-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si dumnealui poate sa fie seful partidului. Poate ca i s-a spus si lui Grindeanu, lui Tudose, nu stiu", a declarat Dragnea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă