ȘOC la vârful României! Proasta din Videle anunță, oficial, că a renunțat la protecția SPP! Fraților, a citit ce trebuia să spună la începutul ședinței de Guvern!

ȘOC la vârful României! Proasta din Videle anunță, oficial, că a renunțat la protecția SPP! Fraților, a citit ce trebuia să spună la începutul ședinței de Guvern!

Șoc la vârful României! Proasta din Videle anunță, oficial, că a renunțat la protecția SPP! Fraților, a citit de pe o foaie ce trebuia să spună la începutul ședinței de Guvern! Mai mult, chiar și cu foaia-n față, a citit greșit spunând „Ministerul Fondurilor europene” în loc de „Ministerul Finanțelor”! Sluga sustine ca a transmis inca de luni ca vrea sa renunte la serviciile SPP. "Am transmis SPP inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune", a declarat Dancila miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. Aceasta a precizat este decizia sa!!!

"Nu am nicio problema cu ofiterii SPP, am tot respectul, si nici cu institutia, insa aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat in acest sens", a mai spus Proasta.

Priviți-o cum citește:

„Am transmis SPP încă de luni seara că nu vreau să beneficiez de protecție. Înțeleg că toți miniștrii au aceeași opțiune”, a declarat proasta de la Videle, adăugând că urmează să făcute demersurile legale în acest sens.

Proasta din Videle si ministrii din cabinetul sau vor renunta la Serviciile de Paza si Protectie, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahontu, actualul sef SPP, ca a intervenit in guvernul Tudose mai mult decat era cazul.

Luni seara, la Antena 3, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe seful SPP, Lucian Pahontu, ca s-a implicat "mai mult decat era cazul" in Guvern.

"L-am vazut pe Mihai Tudose cum a evoluat dupa ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am multumit azi, a devenit acelasi coleg deschis si glumet. Poate tensiunea de acolo, poate influentele. N-avem de unde sa stim acum, dar asta nu inseamna ca pana la urma nu vom afla. Mai multi colegi mi-au spus ca seful SPP-ului a fost implicat mai mult decat era cazul. Domnului Paul Stanescu i s-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si dumnealui poate sa fie seful partidului. Poate ca i s-a spus si lui Grindeanu, lui Tudose, nu stiu", a declarat Dragnea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …