Șoc pentru Becali. Câți bani îi cere Compagno pentru a veni la FCSB. Vrea cel mai mare salariu din fotbalul românesc

Șoc pentru Becali. Câți bani îi cere Compagno pentru a veni la FCSB. Vrea cel mai mare salariu din fotbalul românesc

FCSB și FCU Craiova au negociat transferul lui Andrea Compagno (26 de ani), Gigi Becali și Adrian Mititelu au anunțat tranzacția de 1,5 milioane de euro, însă nu au luat în calcul și pretențiile financiare ale atacantului. Acesta nu vrea să accepte salariul de 15.000 de euro lunar oferit de gruparea bucureșteană.

Italianul cere dublu față de cât este dispus să ofere patronul bucureștenilor, adică 30.000 de euro pe lună, potrivit digisport.ro. Ar fi cel mai mare salariul din fotbalului românesc, pe care l-a avut doar căpitanul ”roș-albaștrilor”, Florin Tănase, plecat în această vară la arabi.

Pretențiile italianului sunt considerate exagerate de FCSB, așa cum a anunțat managerul Mihai Stoica: ”Cluburile s-au înțeles, acordul de transfer a fost semnat, dar nu ne-am înțeles cu jucătorul. Oferta noastră e pe masa lui. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova”.

MM a completat, la Orange Sport: ”De dimineață nu fac altceva decât să discut cu agentul lui, așa stau lucrurile momentan. Sunt atât de extenuat încât nu mă interesează de ce refuză, spun doar care e rezultatul la acest moment. Nu ne-am înțeles cu el. Noi mai mult decât am oferit nu vom oferi. Suma de transfer e oricum exagerată, pentru mine”.

Compagno a ajuns la formația patronată de Adrian Mititelu în iulie 2020, de la amatorii de la Tre Fiori (San Marino). Gratis! Iar în fotbalul românesc a făcut furori: 26 de goluri în 60 de apariții în tricoul oltenilor, plus 5 pase de gol.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…