ȘOC/Trompy, GRAVIDĂ cu MINTEA și BANII lui Voiculescu! Bucureștenii, cei mai PROȘTI români?

ȘOC/Trompy, GRAVIDĂ cu MINTEA și BANII lui Voiculescu! Bucureștenii, cei mai PROȘTI români?

Se pare că polul prostiei și inconștienței s-a mutat din Oltenia și Vaslui în București. Numai așa se pot explica procentele uriașe pe care le anunță zi de zi în presa siderată propaganda pesedistă. Trompeta de campanie a Penalului e pe val! Chiar au ajuns bucureștenii cei mai proști români? Miticii miticilor? Chiar așa de repede au uitat că vorbim, practic, despre o slugă a lui Voiculescu? O amărâtă care a făcut toate compromisurile din lume, of, doamne, oprește-ne la timp, nu ne vârâ în amănunte și procese cu gurista, a ajuns să reprezinte opțiunea celor mai informați și de dreapta cetățeni ai României? Mare plăcere ne-ar face să vă relatăm ce povestesc Isărescu și Videanu despre această capodoperă a tranziției!

Vă mai aduceți aminte monumentul de slugărnicie al doamnei ziariste față de patron din seara când a avut-o invitată pe Monica Macovei? Credeți că s-a operat între timp? 

Sau complicitatea aproape penală cu banii de la Crescent pe care-i tot împrumuta când juca rolul de interpusă a aceluiași Voiculescu. Un infractor care zace acum în pușcărie pentru corupție. Așa cum se poate vedea din documentele de mai jos. 

Va conduce această trompetă Bucureștiul?














Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…