ȘOC/Trompy, GRAVIDĂ cu MINTEA și BANII lui Voiculescu! Bucureștenii, cei mai PROȘTI români?

Se pare că polul prostiei și inconștienței s-a mutat din Oltenia și Vaslui în București. Numai așa se pot explica procentele uriașe pe care le anunță zi de zi în presa siderată propaganda pesedistă. Trompeta de campanie a Penalului e pe val! Chiar au ajuns bucureștenii cei mai proști români? Miticii miticilor? Chiar așa de repede au uitat că vorbim, practic, despre o slugă a lui Voiculescu? O amărâtă care a făcut toate compromisurile din lume, of, doamne, oprește-ne la timp, nu ne vârâ în amănunte și procese cu gurista, a ajuns să reprezinte opțiunea celor mai informați și de dreapta cetățeni ai României? Mare plăcere ne-ar face să vă relatăm ce povestesc Isărescu și Videanu despre această capodoperă a tranziției!

Vă mai aduceți aminte monumentul de slugărnicie al doamnei ziariste față de patron din seara când a avut-o invitată pe Monica Macovei? Credeți că s-a operat între timp? 

Sau complicitatea aproape penală cu banii de la Crescent pe care-i tot împrumuta când juca rolul de interpusă a aceluiași Voiculescu. Un infractor care zace acum în pușcărie pentru corupție. Așa cum se poate vedea din documentele de mai jos. 

Va conduce această trompetă Bucureștiul?

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Întâlniri de taină în biserică între şefii Poliţiei şi membri ai clanului Duduianu, în miez de noapte