ȘOCANT! Citiți și voi ce pensii lunare primesc „GRAȘII” din MAI!

ȘOCANT! Citiți și voi ce pensii lunare primesc „GRAȘII” din MAI!

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, plătite în luna aprilie, sunt cuprinse între circa 20.000 de lei şi aproape 18.000 de lei net. Le-au încasat un colonel şi nouă chestori, toţi pensionaţi din funcţii de conducere în MAI, au spus exclusiv pentru  Economica.net oficialii Ministerului de Interne. Toate pensiile din MAI se plătesc doar de la bugetul de stat, şi nu în funcţie de contributivitate. 

Cele mai mari pensii de serviciu din MAI, plătite în luna aprilie a anului 2018, potrivit informaţiilor comunicate de către Casa de Pensii Sectorială a MAI exclusiv pentru Economica.net :

22.632 lei net;
20.021 lei net;
19.532 lei net;
18.731 lei net;
18.727 lei net;
18.257 lei net;
18.241 lei net;
18.010 lei net;
17.817 lei net;
17.763 lei net.

Un colonel şi nouă chestori pensionaţi încasează cele mai mari zece pensii de serviciu în MAI. Toţi au avut funcţii de conducere în MAI, au spus pentru Economica.net oficialii Ministerului de Interne.

“Beneficiarii celor mai mari zece pensii în plată la nivelul Casei de pensii sectoriale a MAI în luna aprilie a anului 2018 au deţinut, la ultima încadrare pe funcţie, grade profesionale de chestor (chestor de poliţie, chestor şef de poliţie, chestor principal de poliţie sau chestor general - nouă persoane) şi colonel, toţi având funcţii de conducere în Ministerul Afacerilor Interne", au explicat oficialii MAI pentru ECONOMICA.NET.

Peste 64.000 de pensionari MAI au încasat pensie de serviciu în aprilie. Pensia medie a depăşit 4.000 de lei „în mână” 

“În ceea ce priveşte numărul beneficiarilor de pensii de serviciu în luna aprilie 2018, vă informăm că acesta este de 64.485 pensionari, achitându-se, în acest sens, de către instituţia noastră o sumă netă totală în valoare de 261.906.920 lei(55 de milioane de euro)”, au spus pentru ECONOMICA.NET oficialii MAI.

Au dreptul la pensie de serviciu pentru limită de vârstă profesioniştii din MAI care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

au împlinit vârsta standard de pensionare pentru limită de vârstă.

au vechime efectivă de cel puţin 25 de ani, din care cel puţin 15 ani reprezintă vechimea în serviciu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…