ȘOCANT/Cât de DISTRUS trebuie să fii ca să te POZEZI AȘA cu o FEMEIE?

ȘOCANT/Cât de DISTRUS trebuie să fii ca să te POZEZI AȘA cu o FEMEIE?

Cât de distrus trebuie să fii, ca om, ca să te pozezi așa cu o femeie? Candidatul PNL pentru primăria Măgurele, primarul interimar!!! Narcis Constantin, a fost surprins în ipostaze care aduc mai degrabă aminte de filmele interzise minorilor. În fotografiile apărute în spaţiul public, acesta apare cu o ţigară în mână în timp ce arată posteriorul unei femei.

Imaginile contrastează puternic cu postura sobră pe care încearcă să o promoveze primarul interimar al oraşului în care se construieşte Laserul de 500 de milioane de euro. Pe pagina personală de Facebook a liberalului Narcis Constantin, acesta declară răspicat că „iubeşte Măgurele”. 

Ipostazele în care a fost surprins candidatul PNL sunt cu atât mai revoltătoare cu cât mama acestuia a fost, mult timp, directoarea liceului din Măgurele, fiind privită ca un exemplu de conduită în comunitatea locală.

Narcis Constantin este deja primar interimar la Măgurele din octombrie 2015. Anterior, el a fost şef la TNL Ilfov şi este cunoscut ca fiind un apropiat de-al preşedintelui PNL Ilfov, Marian Petrache.

Într-una din imagini apare şi şeful de campanie al lui Narcis Constantin, consilierul local Marius Mihai, secretar general al TNL Ilfov, la ceea ce pare a fi o petrecere în cadrul căreia se etalează la bustul gol şi foarte mândru de lanţul gros pe care îl poartă la gât. Alt distrus!





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…