Șofer român de TIR, căutat de poliția germană. Camionagiul a provocat un accident grav și a plecat mai departe

Șofer român de TIR, căutat de poliția germană. Camionagiul a provocat un accident grav și a plecat mai departe

Un șofer român de TIR a pus în alertă toată poliția germană după ce a provocat un accident grav și a plecat mai departe. El este căutat în urma unui incident petrecut pe autostrada A2, miercuri noapte.

Camionagiul este căutat de poliția germană FOTO Shutterstock

Polițiștii fac acum apel la martorii accidentului pentru a oferi informații autorităților din Bielefeld despre evoluția accidentului și a camionului, relatează libertatea.ro

Conform sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 3.15, cu puțin înainte de joncțiunea Rheda-Wiedenbrück. Conform primelor date din anchetă, un camion românesc a schimbat direcția de pe banda din dreapta pe banda din mijloc, chiar în fața unui șofer de 54 de ani din Gelsenkirchen. Pentru a evita impactul, șoferul autoturismului Audi A 6 Avant a fost nevoit să viraze la stânga. Vehiculul a derapat din cauza carosabilul ud, moment în care s-a izbit de bariera centrală a autostrăzii.

Valoarea pagubelor, estimată la 25.000 de euro

Șoferul mașinii a fost grav rănit și a fost dus la Spitalul Municipal Gütersloh cu o ambulanță. În urma accidentului, mașina pe care o conducea a fost avariată serios, fiind remorcată de la fața locului. Valoarea pagubelor materiale este estimată de polițiști la aproximativ 25.000 de euro. Un vehicul care venea din spate a condus prin resturile accidentului, dar a putut continua călătoria. Camionul din România nu a oprit la locul accidentului și și-a continuat drumul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”