Șofer scăpat nevătămat dintr-o mașină făcută praf pe A1. Autoturismul avea numere false

Șofer scăpat nevătămat dintr-o mașină făcută praf pe A1. Autoturismul avea numere false

Un șofer care circula cu numere false și care a provocat un grav accident rutier pe autostrada A1 a scăpat nevătămat. Potrivit Poliției, în urma accidentului au rezultat „doar pagube materiale”.

Accidentul a avut loc pe A1, tronsonul Timișoara - Margina FOTO Poliția Română

O mașină a fost distrusă complet în urma unui accident care a avut loc sâmbătă 1 octombrie 2022, pe autostrada A1 Timișoara-Margina. În zona localității Bethausen, la kilometru 451, un șofer de 57 de ani a intrat sub un TIR. În urma accidentului, mașina a fost ruptă în două. Potrivit Poliției, șoferul a scăpat nevătămat.

„Polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 57 de ani, a condus un autoturism pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Timișoara-Margina, iar la kilometrului 451, în localitatea Bethausen din județul Timiș, a intrat în coliziune față-spate cu un autotren, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, în urma impactului rezultând doar pagube materiale”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit Poliției, mașina care a intrat sub TIR avea montate numere de înmatriculare false.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii deconducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare. Totodată, sunt efectuate verificări pentru a se stabili dacă autoturismul era înmatriculat”, a mai transmis IPJ Timiș.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...