Șoferii de TIR și-au ales noua Miss

Șoferii de TIR și-au ales noua Miss

Sute de șoferi de TIR au votat-o pe Alexandra Ionela Petre, în vârstă de 27 de ani, drept „cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România” în 2021.

Alexandra Ionela este licențiată în Drept, a urmat Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din București. Este originară din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu. Pasiunea pentru camioane a moștenit-o de la tatăl ei.

„Pasiunea pentru camioane am moștenit-o de la tatăl meu, fiind și el șofer. Timp de 5 ani am lucrat în domeniul bancar, dar mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc cu adevărat și m-am decis să dau examenele pentru obținerea categoriilor C, C+E. După finalizarea examenelor am plecat pe comunitate cu tatăl meu, nu a fost deloc ușor fiind la început, dar m-am adaptat foarte repede. Am lucrat pe comunitate 3 luni, timp în care am învățat foarte multe lucruri, dar se merită. În prezent lucrez în România, la firma tatălui, facem curse interne. Iubesc această meserie și nu regret nicio secundă alegerea făcută. Tot timpul am mers pe premisa că în viața pentru a reuși trebuie să îți iubești job-ul, să nu îți alegi ceva ce nu îți place”, a spus Alexandra Ionela.

Șapte șoferițe de TIR au ajuns în marea finală

Alexandra Ionela Petre a fost aleasă „cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România” pe pagina de Facebook a lui Ilie Matei - ‘Omul Şoselelor’, o pagină dedicată şoferilor profesionişti din România, acolo unde a fost organizat concursul „Cea mai tare din parcare”.

„Conform voturilor voastre, Alexandra Petre este cea mai frumoasă șoferiță profesionistă din România în anul 2021! Din punctul meu de vedere, toate participantele sunteți superbe și vă felicit pentru curajul de a aborda acestă meserie care dă bătăi de cap și unui bărbat, apoi unei femei! Aveți toată stima și respectul meu, al unuia ce de ani buni își câștigă existența făcând jobul ăsta! Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalți!!”, a scris Ilie Matei pe pagina de Facebook.

Concursul se desfășoară de doi ani. În anul 2019, cea mai frumoasă șoferiță de TIR a fost aleasă Mălina Ghileschi, iar anul trecut, câștigătoare a fost Diana Stoian.

Startul concursului a fost dat în acest an pe 10 octombrie, iar șapte șoferițe de TIR au ajuns în marea finală.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...