Șoferul care a rănit un polițist a fost reținut

Șoferul care a rănit un polițist a fost reținut

Șoferul în vârstă de 22 de ani, care a rănit sâmbătă dimineață un polițist, a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit unor surse din Poliția Capitalei.

Tânărul a târât un polițist cu mașina, sâmbătă dimineață, după ce acesta i-a solicitat documentele pentru că trecuse pe culoarea roșie a semaforului. Pentru imobilizarea conducătorului auto s-au folosit trei focuri de armă și spray lacrimogen.

Șoferul a fost audiat la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit Poliției Capitalei, sâmbătă dimineață, în jurul orei 3.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a observat un conducător auto care a pătruns în intersecție la culoarea roșie a semaforului, iar în ciuda faptului că a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta și-a continuat deplasarea.

Șoferul a devenit agresiv verbal și a demarat fără să țină cont că polițistul era încă prins de oglinda retrovizoare și de centura de siguranță, a precizat sursa citată.

"Colegul care se afla în autospecială a solicitat sprijin echipajelor aflate în zonă și a plecat în urmărirea lui, echipaje care după o distanță scurtă au reușit să-l blocheze. Polițistul a fost transportat la o unitate spitalicească, i-au fost acordate îngrijiri medicale, a suferit o leziune la una dintre mâini, însă este în afara oricărui pericol", a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...