Şoferul lui Oprescu şi un fost director în Primăria Capitalei, ridicaţi de poliţişti şi duşi la penitenciar

Şoferul lui Oprescu şi un fost director în Primăria Capitalei, ridicaţi de poliţişti şi duşi la penitenciar

Cristian Stanca, fostul şofer al lui Sorin Oprescu, condamnat vineri la 7 ani şi 2 luni închisoare , a fost ridicat de poliţişti şi dus la penitenciar.

Stanca a fost condamnat pentru constituire a unui grup infracţional organizat, în variantă agravată, şi complicitate la dare şi luare de mită, în acelaşi dosar în fostul lui şef, Sorin Oprescu, a primit 10 ani şi 8 luni închisoare pentru fapte de corupţie.

De asemenea, Poliţia Română a anunţat că a mai ridicat alţi doi condamnaţi din dosarul lui Oprescu.

Este vorba de Mircea Octavian Constantinescu (fost director al Direcţiei economice din Primăria Generală) - 6 ani şi 10 luni, precum şi un alt un alt bărbat care are o pedeapsă de 4 ani.

Pe de altă parte, Sorin Oprescu şi Bogdan Popa (fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti şi ulterior al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane) nu au fost găsiţi acasă de poliţişti, ei fiind daţi în urmărire generală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…