Softul AI ChatGPT a redactat un articol plătit cu 600 de euro în 30 de secunde: „Inteligența artificială îmi va lua locul de muncă”

Softul AI ChatGPT a redactat un articol plătit cu 600 de euro în 30 de secunde: „Inteligența artificială îmi va lua locul de muncă”

Un copywriter din Marea Britanie, Henry Williams, a fost uimit de capacitatea ChatGPT, un program care utilizează inteligența artificială, de a elabora un articol pentru care acesta solicită 600 de euro, relatează The Guardian.

Chatbot-ul este utilizat pentru a genera texte. FOTO Shutterstock (Arhivă)

„A terminat un articol de marketing în 30 de secunde”, a afirmat Henry Williams

Copywriter-ul susține că articolul scris de ChatGPT a fost puțin editat, însă după editare, era un text pe care l-ar fi vândut cu 600 de euro. Acesta susține că „punctele cheie, gramatica și frazarea au fost toate perfecte”.

„Sunt destul de sigur că inteligența artificială îmi va lua locul de muncă”, a mai adăugat Williams.

ChatGPT , care a atras peste 1 milion de utilizatori la puțin timp de la lansare, este un chatbot bazat pe inteligența artificială care este utilizat pentru a genera texte, iar în cazul în care textul este trecut printr-un program de verificare a plagiatului, veți descoperi că acel conținut este 100% unic.

Acesta a fost proiectat să interacționeze cu utilizatorii într-o manieră naturală.

De asemenea, noul program AI a trecut examene la drept la patru cursuri de la Universitatea din Minnesota și un alt examen la Wharton School of Business din Pennsylvania, susțin profesorii titulari.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima