Sondaj SAR-CURS/Iohannis și PNL, DEZASTRU în București!

Aproape 4 din zece bucuresteni cred ca presedintele Klaus Iohannis nu conduce bine tara, potrivit unui sondaj CURS (Centrul de Sociologie Urbana si Regionala) realizat la comanda SAR (Societatea Academica din Romania) in perioada 9 - 18 martie 2016.

Un comunicat al SAR arata ca doar 27,5 la suta dintre bucuresteni aproba felul in care Iohannis conduce tara, in conditiile in care 38 la suta - majoritatea - sunt critici. 31 la suta spun ca nu si-au format o parere. Numai 12 la suta cred ca dupa ultimele alegeri prezidentiale in Romania a scazut coruptia, fata de 43 la suta care cred ca a crescut si 41 la suta care spun ca a ramas la fel.

In acelasi sondaj, PNL are doar 26 la suta din voturile bucurestenilor cu o preferinta politica exprimata (67%), fata de 35 la suta pentru PSD. Majoritatea celor intervievati (57 la suta) declara ca stanga sau dreapta nu are importanta pentru alegerea lor politica, doar 18 la suta declarandu-se de dreapta si 21 la suta de stanga.

Daca maine ar avea loc alegeri, Uniunea Salvati Bucurestiul a lui Nicusor Dan ar fi singura dintre partidele noi care ar intra in Consiliul General al Capitalei, cu 11 la suta din optiunile exprimate de vot.

Volumul esantionului a fost de 1.090 de respondenti. Universul de esantionare a constat in populatia adulta, neinstitutionalizata, in varsta de 18 ani si peste, din Municipiul Bucuresti.

Marja maxima de eroare la nivelul intregului esantion este de +/-3% la un nivel de incredere de 95%. Modul de intervievare a fost unul fata-in-fata, la domiciliul respondentilor.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

4 Femeia cu sârmă și-a șters postarea! Comentariile au rămas: „Mahalagioaică ordinară” „Mănânci căcat!”

5 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan