Sorana Cîrstea, cerul e limita: Ilie Năstase a spus cât poate urca, la ce rezultate are acum

Sorana Cîrstea, cerul e limita: Ilie Năstase a spus cât poate urca, la ce rezultate are acum

Sorana Cîrstea (32 de ani) a renăscut sub comanda antrenorului Thomas Johansson (48 de ani). Ce-i drept, transformarea n-a fost ușoară și nici n-a venit peste noapte. După cum Adevărul a explicat aici, înainte de a „decola“ la Indian Wells și Miami, „Sori“ a avut o cădere urâtă, în debutul acestui sezon competițional.

Sorana Cîrstea, 11 victorii și 7 înfrângeri în 2023. FOTO: Arhiva Adevărul

Perioada nefastă pare că a fost depășită însă de Cîrstea. Pentru care, diseară (după ora 22.00, Digi Sport 2), urmează un meci cu o miză uriașă , cu Marketa Vondrousova (Cehia, 23 de ani, 103 WTA) în optimile Miami Open.

După părerile exprimate de doi specialiști ai sportului-alb, Cristian Tudor Popescu și Cristian Mândru , a venit și rândul unui colos al tenisului, Ilie Năstase (76 de ani), să facă o „radiografie“ a rezultatelor obținute de Sorana. În dialog cu Fanatik , fostul lider mondial a lăsat de înțeles că sportiva din România are chiar potențialul necesar de a intra în Top 10 WTA!

Ce a spus Ilie Năstase?

*Sorana are rezultate foarte bune în acest an, deşi nu am văzut multe meciuri. Cred că vrea să meargă spre Top 10, să vedem dacă poate să urce aşa mult. Nu este târziu, la vârsta ei are o mare experienţă, a jucat multe turnee, totul este posibil.

*Sunt foarte multe jucătoare foarte bune în circuit, s-au echilibrat valorile în partea superioară, după părerea mea. Măcar să bată din alea primele câteva şi, uşor-uşor, o să urce în clasament, dacă o ţine tot aşa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria