Sorana Cîrstea devine principala favorită la Transylvania Open. Două nume grele s-au retras subit

Sorana Cîrstea devine principala favorită la Transylvania Open. Două nume grele s-au retras subit

Transylvania Open începe astăzi, cu faza calificărilor, urmând ca de luni să aibă loc primele partide de pe tabloul principal. Votat cel mai bun turneu de categorie WTA 125 al anului trecut, turneul de la Cluj-Napoca rămâne fără marile jucătoare.

Sorana Cîrstea e favorita numărul 1 la Cluj-Napoca. Foto Getty images

Principalele două favorite au anunțat că s-au retras de la Transylvania Open, astfel că Sorana Cîrstea are cale liberă spre victoria finală. Franțuzoaica Caroline Garcia (29 de ani, 10 WTA) și croata Donna Vekic (27 de ani, 21 WTA) au renunțat să mai participe abia vineri, cu o zi înaintea startului concursului.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la Transylvania Open, din Cluj. Abia așteptam să vin pentru prima dată aici. Nu am mai jucat de mulți ani în România, sper să pot reveni la anul. Ne vedem data viitoare”, a transmis Caroline Garcia, care a fost completată de anunțul organizatorilor: ”Din păcate, Caroline Garcia nu va putea participa la Transylvania Open 2023 din cauza unei accidentări. Știm că mulți erați încântați să o vedeți jucând. Ne pare rău că nu se va întâmpla în acest an”.

Donna Vekic, accidentare de ultimul moment

Imediat a venit și retragerea jucătoarei aflate pe poziția 21 mondială: „Din păcate, Donna Vekic s-a retras de la Transylvania Open din cauza unei accidentări de ultim moment”, au anunțat organizatorii. Și croata a avut un mesaj pentru fani: „Îmi pare rău că nu pot juca la Cluj. Am probleme cu încheietura mâinii stângi. Dar sunt sigură că lumea se va simți bine și sper că vor merge să le susțină pe fete”, a spus croata.

Astfel, Sorana Cîrstea (33 de ani, 26 WTA) devine principala favorită a turneului. Ea va fi urmată de Anhelina Kalinina (26 de ani, 28 WTA), Alycia Parks (22 de ani, 53 WTA) și de Ana Bogdan (30 de ani, 72 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...