Sorana Cîrstea e în sferturi la Catalonia Open și se apropie de Top 40 WTA

Sorana Cîrstea e în sferturi la Catalonia Open și se apropie de Top 40 WTA

După ce la Madrid a reușit să treacă doar de turul 1, Sorana Cîrstea (44 WTA) a legat două victorii pe zgură și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Catalonia Open (Spania). Românca a învins-o cu 7-5, 6-4 pe Anna Schmiedlova (Slovacia, 96 WTA).

Sorana Cîrstea a ales să joace la un turneu de mică anvergură. Foto Getty images

Sorana a avut emoții în actul inaugural, Schmiedlova servind pentru set la 5-4, dar sportiva noastră a revenit spectaculos, adjudecându-și trei game-uri la rând. Cîrstea s-a aflat în control în manșa secundă, impunându-se cu 6-4.

Pentru un loc în semifinalele competiției, Sorana Cîrstea se va lupta cu Caty McNally (SUA, 69 WTA), cea care a trecut de Nadia Podoroska (Argentina, 104 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-1.

E a doua favorită la Catalonia Open

Sorana Cîrstea, a doua favorită a turneului Catalonia Open, și-a asigurat un premiu de 3.478 de euro și 29 de puncte WTA după calificarea în sferturi. Eleva lui Thomas Johansson a realizat și un salt de trei locuri în clasament, până pe 41 WTA.

Dacă o învinge și pe Caty McNally, românca va reveni în Top 40 WTA, acolo unde nu a mai fost din octombrie 2022. În primul tur al competiției din Spania, Sorana a trecut de Aliona Bolsova (Spania, 130 WTA) cu 7-5, 6-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante