Sorana Cîrstea, la munca de jos pe zgură: Decizie surprinzătoare după eliminarea de la Madrid

Sorana Cîrstea, la munca de jos pe zgură: Decizie surprinzătoare după eliminarea de la Madrid

Sorana Cîrstea (33 de ani, 44 WTA) a realizat repede că ceea ce a făcut pe finalul sezonului de hard, cu niște borne fantastice atinse în America , nu-i va asigura succesul și pe zgură. De altfel, la trei săptămâni după revenirea pe teren, românca a și fost învinsă în al doilea meci, ce-i drept, de a doua jucătoare a lumii, Aryna Sabalenka (Belarus, 24 WTA). Pe care o învinsese însă, la Miami Open. De această dată, la Madrid, a fost 6-4, 6-3 pentru Sabalenka.

După această eliminare prematură, la Madrid Mutua Open, „Sori“ a rămas în Spania. Și, într-o tentativă de a-și regla jocul pe zgură, s-a înscris în Challenger-ul de la Reus. Unde tocmai a debutat cu o victorie, 7-5, 6-0 cu Aliona Bolsova Zadoinov (Spania, 25 de ani, 130 WTA). În turul II, Cîrstea o va înfrunta pe Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, 28 de ani, 96 WTA).

Sorana Cîrstea face parte din grupul jucătorilor români care vor participa, la French Open, în al doilea Grand Slam al anului, după cum Adevărul a scris aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro