Sorana Cîrstea, prima „întâlnire“ cu COVID-19: A descris cum a fost afectată de boală

Sorana Cîrstea, prima „întâlnire“ cu COVID-19: A descris cum a fost afectată de boală

Cândva, cine avea COVID-19 era arestat şi dus cu forţă în spital. Astăzi, un om infectat cu SARS-CoV-2 face ce vrea. Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA), de pildă, a ales să se izoleze şi să facă postări pe Instagram, în aşteptarea momentului în care va fi, din nou, aptă din punct de vedere fizic.

Potrivit Eurosport , Cîrstea a ratat turneele de pregătire de pe continentul american, de dinainte de US Open (29 august – 11 septembrie), având nişte probleme medicale. Peste care acum a venit şi o infecţie cu SARS-CoV-2. Despre care „Sori“ a scris pe Instagram.

Ce a scris Sorana Cîrstea?

*Recent, am avut un test pozitiv pentru COVID-19 pentru prima dată. Ceea ce a avut un impact mare asupra stării mele de sănătate. Muncesc din greu pentru a reveni la cea mai bună formă. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla e atitudinea ta vizavi de ele. E un proces zilnic şi singurul lucru asupra căruia ne putem concentra e să fim mai buni, comparativ cu ziua precedentă.

26

iulie e data ultimului meci jucat de Sorana Cîrstea, pe zgură, la Praga: 5-7, 4-6 cu rusoaica Selekhmeteva (138 WTA).

19

victorii şi 17 înfrângeri a adunat Sorana Cîrstea în acest sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?