Sorina Matei îl ÎNGROAPĂ pe Dragnea! Dezvăluire INCENDIARĂ despre TelDrum!

Sorina Matei îl ÎNGROAPĂ pe Dragnea! Dezvăluire INCENDIARĂ despre TelDrum!

Sorina Matei face o dezvăluire incredibilă despre Dragnea! Care poate genera autosesizarea DNA sau Parchetului General, în sfârșit! Ea spune că Dragnea a demisionat din fruntea Ministerului de Interne din cauza unei investigații ce viza TelDrum!

...corect ar fi ca domnul Dragnea să înceapă ancheta pe Voicu chiar cu dânsul. Să spună de ce a demisionat în Februarie 2009 de la șefia Ministerul de Interne, după doar 21 de zile, fiind cea mai scurtă şi nelămurită perioadă din cariera sa în ocuparea unei funcţii de demnitate publică, şi să spună dacă este adevărat ce a zis Vanghelie, un apropiat al grupării Voicu, intr-un interviu din 2014. Și anume că Dragnea a demisionat în 2009 de la șefia Ministerului de Interne, în plin scandal privind numirile la DIPI, după ce ar fi primit "de la Moș Crăciun" niște documente. Din cate rețin, Vanghelie a sugerat că documentele vizau firma Tel Drum., scrie jurnalista Sorina Matei pe contul său Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...