Șoșoacă, la Ambasada Rusiei: Kuzmin i-ar fi transmis că SUA împing România și Moldova într-un conflict armat cu Rusia

Șoșoacă, la Ambasada Rusiei: Kuzmin i-ar fi transmis că SUA împing România și Moldova într-un conflict armat cu Rusia

Senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse, Valery Kuzmin, la recepția aniversară anuală a victoriei Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.

Diana Șoșoacă și ambasadorul Rusiei, la recepția de la Ambasada Rusiei FOTO: Ambasada Rusiei

Senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, care a participat la o recepție la Ambasada Federației Ruse, a transmis că a avut o întrevedere de 30 de minute cu ambasadorul Valery Kuzmin, care „consideră inevitabil” scenariul unui conflict militar între România și Republica Moldova, pe de o parte, și Rusia, de cealaltă parte.

Ambasadorul federației Ruse consideră că atât România, cât și Republica Moldova sunt împinse în război de SUA.

”Pe fondul acestor interese și preocupări comune, dl. ambasador s-a arătat îngrijorat de împingerea de către SUA a Republicii Moldova și a României către un conflict militar cu Rusia. Dl. ambasador a apreciat ca ”inevitabil” acest scenariu în raport de acțiunile dușmănoase ale Statului Român și de implicarea de care acesta dă dovadă prin susținerea economică și militară a Ucrainei în acest conflict, inclusiv prin furnizarea de obuze pentru artilerie, fabricate pe teritoriul României. În acest context, dl. ambasador a felicitat-o pe dna senator pentru faptul că, din păcate, este singurul politician care dorește pacea și care se implică activ pentru a împiedica implicarea României într-un conflict militar direct, din care nu are nimic de câștigat” , a scris pe pagina sa de Facebook Diana Șoșoacă.

Cu toate acestea, Ambasada Rusiei a dat un comunicat în care a anunțat că acest eveniment a avut loc, fără vreo referire la SUA sau conflictul militar de care a pomenit Șoșoacă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /